About Us

Wij zijn uw favoriete winkel. Heerlijke verse dadels

verse dadels Best Quality Products Palm Dates

Ons verhaal

PalmDates is een initiatief van mij, Ibrahim Ghaleb. Ik ben in Maleisië afgestudeerd als

Bouwkundig ingenieur en gepassioneerd over architectuur en design. Ik ben gevallen voor de charme van Nederland en woon in Amersfoort. 

Als kind groeide ik op in Saoedi-Arabië, het land van de dadels. Ik werd omringd door vele soorten en ik was er verzot op! In dadels heb ik een expertise opgebouwd. De allerbeste en zoetste dadels kon ik echt nergens vinden in Nederland… 

Ik heb Palm Dates opgericht om iedereen te kunnen laten genieten van lekkere, gezonde en verantwoorde producten, waarmee ik echt iets kan toevoegen aan de Nederlandse markt. Bovendien zijn Palmdates deze producten betaalbaar en maatschappelijk verantwoord.  


Alle Palm Dates producten zijn vrij van chemische toevoegingen en dat proeft u! Het productieproces is milieuvriendelijk en wij garanderen eerlijke beloning aan de producenten. 

Met Palm Dates breng ik mijn meest geliefde producten uit mijn jeugd naar ons leven hier en nu, voor iedereen en voor ieder moment. So, let’s date!

 
 
verse dadels Best Quality Products Palm Dates

onze

Innovatie

Palm Dates heeft een nieuwe smaak aan dadels toegevoegd. Hoe? Door de meest exclusieve chocolade en gezonde, smaakvolle noten toe te voegen. Het proeven waard!

Uitmuntende kwaliteit

Bij Palm Dates geniet u van de beste, natuurlijke kwaliteit. De producten zijn vrij van chemische toevoegingen en dat proeft u. En niet te vergeten, het hele productieproces is milieuvriendelijk. Heerlijke verse dadels.

FIVE DATES VARIETIES

Verse dadels palmdates Premium Dadels 845312.

Soft Sukkari dates

The soft Sukkari date has a mild sweet taste, so that you can taste a delicious hint of caramel with every bite.

verse dadels Best Quality Products Palm Dates

Sukkari Hurmaları

The Royal Sukkari date gets its name from its sweet and sugary taste. Namely, "Sukkari" means "sugary" in Arabic.

Verse dadels palmdates Premium Dadels 8855383

Ajwa Dates

Known as the "Sacred Date", Ajwa - like the Queen Medjool - is one of the most popular date varieties. The Ajwa is a soft, dry fruit reminiscent of plums

palmdates Premium Verse dadels 1223

Medjool Hurması

The Queen Medjool date has a rich taste and soft texture and is therefore one of the most popular dates in the world. These dates are large and elongated.

Verse dadels palmdates Premium Dadels

Segai Dadels

De Yellow Crown heeft een milde zoete smaak en een stevige textuur. Je herkent deze dadel aan het goudkleurige topje, dat enigszins droog is.

Numbers Speak For Themselves!

1 +
Curated Products
+
Curated Products
+
Product Categories
verse dadels Best Quality Products Palm Dates

NUTRITIONAL FACTS

Health benefits of dates

Alle voordelen op rij:

Delicious fresh dates